Kurumsal > Vizyon > 

Vizyon


Şirketimiz, yarım asra yakın sektörde olmasının verdiği tecrübe, müşteri memnuniyetleri ve birlikte oluşan beklentileri göz önünde bulundurarak, 2004 yılında AKLIGHT markasını sektöre kazandırmıştır.

Bünyesinde bulundurduğu uluslararası markaların, teknoloji ve kalite standartlarının, hizmet anlayışında önemli bir yer aldığı şirketimiz, ürettiği ve ithal ettiği markalarda da, yenilikçi teknoloji ve kalite standartlarını ön planda tutmaktadır.

CE (EMC ve LVD) ve ROSH Kalite standartı belgelerine haiz olan AKLIGHT, kalitesi, teknolojik alt yapısı, ürün çeşitliliği, stok devamlılığı ve ALKANLAR Şirketler Grubu güvence ve garantisi ile sektöründe markasal değeri ve güvenilirliği yüksek olan markadır.

Kompakt floresan, halojen, deşarjlı ve LED ampullerin yanısıra, downlight, projektör, spot armatürler ve kontrol üniteleri gibi aydınlatma ürünlerini kalite ve dekoratif tasarımları ile sunmaktadır.

AKLIGHT, bu vizyonla 10 yıldır aydınlatma sektöründe, gerek yurt içi ve gerekse yurt dışı müşterilerine, çözüm ortağı olmaktadır.